Főoldal Concept2 liga

Concept2 liga

Concept2 liga

"A Concept2 fedettpályás evezőpados bajnokság"

A Concept2 fedettpályás evezőpados bajnokság középiskolák diákjainak /gimnáziumok, szakközépiskolák, szakmunkásképzők diákjai/, pedagógusainak, iskolai alkalmazottainak valamint a diákok szüleinek nemzetközi versenye.

Közkedvelt versenyünk célja az iskolai sport támogatása, gyermekek és felnőttek sportra való ösztönzése atraktív, ötletes formában, a versenyszellemet és a sportszeretetet támogatva.

A versenyünkben részt vehet bármely iskola, melynek van kedve és igyekezete az iskolai sportot támogatni.

A versenybe bekapcsolódó iskolák öt versenykategóriában versenyezhetnek Concept2-es evezőpadokon. Jelenleg is több száz verseny zajlik a világ több mint 120 országában a Concept2 evezőgépeken.

Az evező edzés közben a mozgásba bekapcsolódik a az izomcsoportok 80%-a. Az evezés az állóképesség fejlesztésének valamint alakformálás ideális eszköze.

Az összes kategória győztese elnyeri a „Concept2 fedettpályás evezőpados iskolabajnokság 2017-20189 évfolyam bajnoka“ címet. Az öt versenykategória első három helyezettjének minden tagja arany-, ezüst-, bronzérmet, valamint oklevélben részesül. 

A csapatok regisztrációja, a verseny leírása és folyamata nagyon egyszerű. A szükséges instrukciók, gyakori kérdésekre való válaszok megtalálhatók a www.sahv.sk weboldalon.

Végezetül csak annyit mondanánk: Ne habozzatok, gyertek evezni!
Partners